MIJUKIĆ PROM, sušionica mesa osnovana je 2002.godine. Naša primarna djelatnost je proizvodnja trajnih suhomesnatih proizvoda te smo u kratkom roku postali vodeća tvrtka za proizvodnju pršuta i pancete na našem području.

Dobitnici smo mnogih nagrada što je još jedno priznanje za našu proizvodnju vrhunsko kvalitetnih proizvoda. Sva priznanja su nam iznimno važna, ali posebno moramo istaknuti nagrade na prvom nacionalnom sajmu pršuta koji je održan u Sinju, dobili smo prvu nagradu za najbolji hrvatski pršut, te na Danima hrvatskog pršuta 2015 koji su održani u Podstrani kraj Splita gdje smo za naš Dalmatinski pršut osvojili nagradu pršut šampion u kategoriji Dalmatinski/Drniški pršut.

Proizvodimo na tradicionalan način te je svaka faza proizvodnje od prijema, soljenja, dimljenja, zrenja te izlaza robe visoko kontrolirana od strane našeg stručnog osoblja u skladu sa HACCP sustavom kojeg primjenjujemo od 2006.godine  certificiran od strane  SGS-a.

Godišnje proizvedemo približno 1200 tona suhomesnatih proizvoda visoke kvalitete (Dalmatinski pršut, pršut, suha šunka i dalmatinska panceta) Opremljeni smo najsuvremenijom opremom koja garantira visoki nivo kvalitete, te zapošljavamo preko 30 ljudi u našem pogonu.